VEEL GESTELDE VRAGEN gevel restauratie

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van Geveltotaal staan u graag te woord.

 

Antw: wij doen dat zelf niet maar wij hebben wel een betrouwbare partner in ons netwerk, die deze klus voor u op kan knappen. Hetzelfde geldt voor al het andere bijkomende werk.
Antw: geheel stofvrij werken kunnen wij niet. Wij gebruiken namelijk liever geen stofzuigers om het stof dat bij het uitbikken vrij komt op te zuigen. Ambachtelijk voegen is een zeer nauwkeurig werk en het gebruik van apparaten belemmert ons het zicht.
Antw: Deze voorschriften kunt u hier vinden.
Antw: Nee, want historische stenen mogen vanwege hun poreuze structuur niet geïmpregneerd worden. Wij behandelen ze wel met een beschermende siliconenlaag. Lees hier meer over dit onderwerp.
Antw: wij brengen de gehele gevel in zijn oude staat terug, en daar hoort naast het voegwerk ook al het andere herstelwerk bij.
Antw: dat doen we zeker. Het gebruik van authentieke materialen is bij beschermde monumenten vaak verplicht. Klik hier om meer te weten te komen over duurzame monumentenzorg.
Antw: onder onze tevreden klanten mogen wij het Koninklijk Huis rekenen. Een paar maanden terug hebben wij op Landgoed De Horsten, woonadres van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima, gevels gevoegd.

Meer weten?

Hebben we uw interesse geprikkeld met de informatie op deze site? Of wilt u een helder antwoord op een vraag? Wij staan graag voor u klaar: in ons bedrijf gevestigd aan de Hooipolderweg in Den Hoorn, via e-mail en via de telefoon. Neem gerust contact op. We helpen u graag!