Ons bedrijf

Geveltotaal is in 2001 opgericht door Erik Elfferich en Richard Fransen. Zij houden zich bezig met gevelreiniging en –restauratie met als specialisatie ambachtelijk voegwerk voor historische panden. “Je moet hart hebben voor dit werk”, meent Richard. “Je moet de beste willen zijn. Alleen dan lever je goed, mooi en verantwoord werk af en zijn de klanten tevreden.”

Geveltotaal werkt samen met een kring van betrouwbare partners die het aanvullende werk op zich kunnen nemen. Dus zoekt u een deskundige loodgieter, aannemer, verbouwexpert of andere professional, aarzel dan niet uw wensen bij Geveltotaal neer te leggen.
[column size=”one-half”][youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=R7on1z_hVto’][/column]
[column size=”one-half” last=”true”][youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=Ge4UvP6bIis&feature=plcp’][/column]

Referenties

Vele opdrachtgevers, zowel bedrijfsleven, gemeenten, instellingen als particulieren, maken sinds jaar en dag dankbaar gebruik van onze diensten en hebben daarover hun tevredenheid uitgesproken. Onze referenties staan u ter beschikking.

 

Partners

Wij geloven in samenwerking. We werken regelmatig met externe experts in om tot het beste resultaat te komen. Daardoor hebben we de afgelopen jaren een uniek netwerk opgebouwd van gespecialiseerde partners.

 

Meer weten?

Hebben we uw interesse geprikkeld met de informatie op deze site? Of wilt u een helder antwoord op een vraag? Wij staan graag voor u klaar: in ons bedrijf gevestigd aan de Hooipolderweg in Den Hoorn, via e-mail en via de telefoon. Neem gerust contact op. We helpen u graag!

Klik hier voor een vrijblijvende prijs opgave